KÖPVILLKOR  

PRISER

Priserna är i svenska kronor och inkluderar gällande moms, för närvarande 25%.
Vi reserverar oss för prisändringar på grund av ändrad moms.

BETALNING

Alla varor betalas med kredit/betalkort VISA, MASTERCARD eller via Paypal. 
Vi erbjuder företag möjlighet att handla mot faktura efter sedvanlig kreditprövning, Betalningsvillkoren är 30 dagar.
Vid dröjsmål debiteras dröjsmålsränta samt lagstadgad kravavgift. För er och vår säkerhet behöver vi korrekt person
eller organisationsnummer.

TRANSPORTSÄTT

Till PostenNords utlämningsställe Levereras till närmaste utlämningsställe som är anslutet till PostenNord. Du får en avisering samma dag som paketet anländer.
För sms avisering måste ditt mobiltelefonnummer anges i vid beställning. 

LEVERANSTID

Normalt kan du hämta ut ditt paket inom 2-3 arbetsdagar. Undantag kan dock förekomma.


ÅNGERRÄTT / ÖPPET KÖP

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna.

Om du ångrar ditt köp kontakta oss på mail info@rocabe.se inom 14 dagar efter att du har hämtat ut varan.
För att ångerrätten ska gälla måste produkten vara oanvänd och skickas tillbaka i orginalförpackningen.
Återbetalning sker efter det att vi har mottagit och kontrollerat varan.
Returfrakten betalas av konsumenten.  

 

REKLAMATIONER

Felleverans
Skulle vi leverera fel antal eller fel vara är vi angelägna om att du meddelar oss så snart som möjligt, så att vi får rätta till felet.
Enklast sker detta genom att du sänder in kvittot med uppgift om felaktigheten samt bifogar eventuellt fellevererade varor i oskadat skick och i originalförpackning.

Garanti
Vi lämnar 3 års garanti på våra matavfallskvarnar om inget annat anges. Garantin gäller om någon vara, trots normal användning, skulle gå sönder.
Garantin gäller från inköpsdatum och omfattar reparation av fabrikations- och materialfel. Kvitto gäller som garantibevis och skall uppvisas/medfölja vid garantianspråk.
Lämna in den trasiga eller fellevererade varan på inköpsstället eller skicka den till följande adress: Rocabe Trade  Tegneby 25   591 79 FORNÅSA 

Outlösta paket
Om du inte hämtar ut ditt paket, utan att meddela oss om att du utnyttjar din ångerrätt, debiteras du för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader.
Vid tungt gods, mer än 20 kg/enhet, tillkommer även den verkliga fraktkostnaden.

TRANSPORTSKADOR

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart anmäla detta till Posten eller transportören.
Om dessa ej åtager sig skadeansvaret, skall du kontakta oss. Vid retur från kund till oss, står kunden för skador som kan uppstå under transporten.

Returer
Packa returvaran väl och skicka den med Postens kundretur kontant (Postens produktkod 29) . Sänd ej varan mot postförskott eller efterkrav. Bifoga även en felbeskrivning/returorsak.

När en vara returneras till oss så får du som kund bekosta returfrakten. För garantiärenden eller av oss fellevererade varor återbetalas returfrakten via posten eller sätts in på önskat konto.
Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för Dig.

PRODUCENTANSVAR ELEKTRISKA HUSHÅLLSMASKINER

WEEE-direktivet innebär att vi som säljer elektriska produkter ska ta hand om skrotade produkter på ett miljöriktigt sätt.
Det innebär att uttjänta produkter ska lämnas till det kommunala insamlingssystemet i din kommun. Släng alltså inte el-avfall i hushållssoporna.